Showing 85–96 of 196 results

Rādīt papildjoslu

Kaņepju dušas cimds ar kastīti

14.00 
Kaņepju dušas cimds Sāc rītu ar uzmundrinošu masāžu un liec asinīm ritēt straujāk! DUŠAS CIMDS no 100% kaņepju dzijas. KUKŪ kaņepju mazgāšanās piederumi ir 100% roku darbs, tie ir tamborēti no 100% kaņepju dzijas, kas, savukārt, arī ir vērpta ar rokām. Kaņepju dabīgā tekstūra sniedz raupju masāžu un pīlingu, kas uzlabo asinsriti un padara ādu maigāku. KUKŪ kaņepju mazgāšanās piederumi ir pilnībā kompostējami, nesatur plastmasas detaļas, piemēroti vegāniem.

Kaņepju eļļa 250 ml stikla pudele

6.00 
Kaņepju eļļa 250 ml stikla pudele. Sastāva ziņā izceļas ar lielu daudzumu neaizvietojamo taukskābju omega 3 un omega 6, kas ir vairāk kā citās augu izcelsmes eļļās. Omega 3 un omega 6 proporcija ir 1:3, kas tiek uzskatīta par optimālu cilvēka veselībai. Lietojot uzturā 20g (~2 ēdamkarotes) kaņepju eļļas, tiek nodrošināta dienā ieteicamā omega 3 un omega 6 norma! Iesakām lietot kā piedevu salātiem, putrām, sautējumiem, aukstajām mērcēm, veselības kokteiļiem un citiem ēdieniem. Kaņepju eļļa ir augstvērtīgs augu valsts produkts. Iegūta no kaņepju sēkliņām ar aukstās spiešanas metodi, kas ļauj saglabāt eļļas bioloģisko vērtību. Eļļa ir īpaša ar to, ka tajā ir augsts nepiesātināto taukskābju līmenis, t.sk., organismam svarīgās neaizvietojamās taukskābes omega 3 un omega 6, ko var uzņemt tikai ar uzturu. Kaņepju sēklu sastāvā šo taukskābju ir vairāk nekā citos augu izcelsmes produktos. Eļļā esošās olinepiesātinātās taukskābes omega 3 un omega 6 ir ideālā proporcijā 1:3, kas tiek uzskatīta par optimālu cilvēka veselībai. Pierādīts, ka mūsdienu uzturs vairāk satur omega 6 taukskābes, kuras veicina normālas iekaisuma rekcijas. Tomēr pārmērīga šo taukskābju uzņemšana var veicināt hronisku iekaisumu procesus, t.sk., aterosklerozi un aptaukošanos, kā arī cukura diabētu. Omega 3: alfa-linolēnskābe (ALA) palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs, tādējādi mazinot risku kardiovaskulāro slimību attīstībai. Lietojot uzturā 20g (~2 ēdamkarotes) kaņepju eļļas, tiek nodrošināta 2g organismam labvēlīgā alfa-linolēnskābe (ALA) rekomendētā diennakts deva, kā arī dienā ieteicamā omega 3 un omega 6 norma! E vitamīns: dabisks antioksidants, kas nodrošina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu, un palīdz organismam cīnīties pret brīvajiem radikāļiem. Iesakām lietot 1-2 ēdamkarotes (ap 20 gramiem) eļļas dienā kā veselīgu un gardu piedevu dažādiem ēdieniem: salātiem, putrām, sautējumiem, aukstajām mērcēm, kokteiļiem un citiem ēdieniem, piešķirot tiem patīkami riekstainu garšas noti. Nav piemērota cepšanai vai karsēšanai. Kaņepju sēklu eļļa ir ieteicama arī veģetāriešu un vegānu uzturā.  

Kaņepju muguras masāžas josta

21.00 
Kaņepju muguras masāžas josta Sāc rītu ar uzmundrinošu masāžu un liec asinīm ritēt straujāk! MUGURAS MASĀŽAS JOSTA no 100% kaņepju dzijas. Masāžas josta sastāv no garas tamborētas joslas un tamborētiem rokturīšiem abos galos. To ir īpaši ērti izmantot gan muguras, gan kāju masāžai/skrubēšanai/rīvešanai. Var izmantot gan sausu, gan slapju. Jostas aptuvenais garums ir 88 cm (ieskaitot rokturīšus). KUKŪ kaņepju mazgāšanās piederumi ir 100% roku darbs, tie ir tamborēti no 100% kaņepju dzijas, kas, savukārt, arī ir vērpta ar rokām. Kaņepju dabīgā tekstūra sniedz raupju masāžu un pīlingu, kas uzlabo asinsriti un padara ādu maigāku.

Kaņepju proteīns 250g

4.00 
Kaņepju proteīns 250g Salīdzinot ar lobītām kaņepju sēklām, kaņepju proteīns ir vēl augstvērtīgāks olbaltumvielu avots - 30 gramos tas satur viegli asimilējama 15 gramus (jeb 50%) tīra proteīna. Tas īpaši ieteicams strauji augošiem pusaudžiem, sekmējot normālu augšanu un attīstību, un sportiskajiem, sekmējot muskuļu masas pieaugumu un saglabāšanu. Iesakām lietot kā piedevu jogurtam, kokteiļiem, augļu un dārzeņu smūtijiem vai salātiem. Olbaltumvielas: būtiskākā dzīvo organismu sastāvdaļa, jo ietilpst ikvienas šūnas sastāvā un tās veicina normālu augšanu un attīstību, kā arī muskuļu masas pieaugumu un saglabāšanu. Olbaltumvielu nozīmi raksturo to uzbūve, kas atgādina virtenes, kuras veidotas no 20 aminoskābēm. No tām 8 ir neizvietojamās aminoskābes, kuras nesintezējas organismā, tādēļ jāuzņem ar uzturu. Produkts satur visas neaizvietojamās aminoskābes – fenilalanīnu, histidīnu, izoleicīnu, leicīnu, lizīnu, treonīnu, triptofānu un valīnu. Omega 3: alfa-linolēnskābe (ALA) palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs, tādējādi mazinot risku kardiovaskulāro slimību attīstībai. Lietojot uzturā trīs ēdamkarotes kaņepju proteīna, tiek nodrošināti 2 grami organismam labvēlīgās ALA rekomendētās diennakts devas. Šķiedrvielas: veicina normālu zarnu darbību un rada sāta sajūtu. Kaņepju proteīnam ir zems glikēmiskais indekss. Lietojot to uzturā, glikozes līmenis asinīs pacelsies lēni, tādēļ piemērots arī cukura diabēta gadījumā. Magnijs: dod spēku un enerģiju, mazinot nogurumu un vājumu, kā arī veicina olbaltumvielu sintēzi. Dzelzs: sekmē sarkano asins šūnu un hemoglobīna veidošanos, nodrošinot skābekļa transportu organismā, kā arī imūnās sistēmas darbību. Kālijs: palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu, sekmē, muskuļu un nervu sistēmas darbību.

Kaņepju proteīns un šķiedrvielas 250g

2.50 
Kaņepju proteīns un šķiedrvielas 250g /OLBALTUMVIELAS/ - produkts sportistiem un strauji augošiem pusaudžiem

Kaņepju sēklas 250g

2.00 
Kaņepju sēklas 250g Pamats visiem mūsu kaņepju produktiem. Ārējo apvalku dēļ tās vairāk kā citi mūsu kaņepju produkti satur nešķīstošās šķiedrvielas, kuras veicina zarnu darbību un rada sāta sajūtu, minerālvielas - magniju, dzelzi, kāliju un fosforu, un vitamīnus - E, B1, B2 un B6. Satur arī olbaltumvielas un taukskābes. Iesakām lietot veselas, diedzētas vai samaltas, kā uzkodu starp ēdienreizēm vai piedevu dažādiem ēdieniem. Šķiedrvielas: veicina normālu zarnu darbību un rada sāta sajūtu. Tā kā kaņepju sēklas satur nešķīstošās šķiedrvielas, kas saista ūdeni, papildus ikdienā nepieciešams lietot vairāk šķidruma. Olbaltumvielas: būtiskākā dzīvo organismu sastāvdaļa, jo ietilpst ikvienas šūnas sastāvā un tās veicina normālu augšanu un attīstību, kā arī muskuļu masas pieaugumu un saglabāšanu. Olbaltumvielu nozīmi raksturo neizvietojamo aminoskābju sastāvs, kuras nesintezējas organismā, tādēļ tās jāuzņem ar uzturu. Kaņepju sēklas satur visas pieaugušajiem nepieciešamās neaizvietojamās aminoskābes. Omega 3: alfa-linolēnskābe (ALA) palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs, tādējādi mazinot risku kardiovaskulāro slimību attīstībai. Lietojot uzturā trīs ēdamkarotes kaņepju sēklu, tiek nodrošināti 2 grami organismam labvēlīgās ALA rekomendētās diennakts devas! Magnijs: dod spēku un enerģiju, mazinot nogurumu un vājumu, kā arī veicina olbaltumvielu sintēzi. Dzelzs: sekmē sarkano asins šūnu un hemoglobīna veidošanos, nodrošinot skābekļa transportu organismā, kā arī imūnās sistēmas darbību. Kālijs: palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu, sekmē muskuļu un nervu sistēmas darbību. Fosfors: sekmē šūnu membrānu darbību, veicina normālu kaulu un zobu attīstību. E vitamīns: dabisks antioksidants, kas nodrošina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu un palīdz organismam cīnīties pret brīvajiem radikāļiem.

Kaņepju ziepju maisiņš

10.50 
Kaņepju ziepju maisiņš KUKŪ kaņepju mazgāšanās piederumi ir pilnībā kompostējami, nesatur plastmasas detaļas, piemēroti vegāniem. Kaņepju dzija:
  • ētiska (par to ir samaksāta godīga darba samaksa);
  • vērpta no kaņepju šķiedras;
  • tās audzēšanā un ražošanā nav izmantotas nekādas ķimikālijas (t.sk. balinātāji, kas tiek plaši izmantoti kokvilnas pārstrādei);
  • tai ir antibakteriāla un antialerģiska iedarbība.
Kaņepe tiek uzksatīta par ļoti vērtīgu un dabai draudzīgu kultūraugu. Tās audzēšanā tiek izmantots daudz mazāk ūdens kā, piemēram, kokvilnas audzēšanā; kaņepes augs uzsūc 4 reizes vairāk co2 kā meži, tās specifisko īpašību dēļ tās audzēšanā nav nepieciešams izmantot herbicīdus, kā arī tā attīra augsni no kaitīgiem organismiem. KUKŪ kaņepju mazgāšanās produkti ir draudzīgi gan videi un cilvēkam!  

Ķirbju sukādes 300g

2.50 6.00