fbpx

Sastāvdaļas 2 personām:

  • Milti – 70g
  • Olas – 30g
  • Eļļa – 20ml
  • Sāls rupjā
  • Cukurs
  • Satori Alfa Smiltsērkšķu nektārs – 30ml
  • Eļļa cepšanai
  • Zemenes svaigas – 400g
  • Bazilika lapas svaigas
  • Ogas – 40g
  • Apelsīns
  • Pistāciju riekstu saldējums 50g
  • Pūdercukurs
  • Piparmētras svaigas

Recepte:

  • Pagatavo plāno pankūku mīklu, pievienojot klāt smiltsērkšķu nektāru no Satori Alfa.
  • Uzcep plānās pankūkas, novieto lai atdziest, tad sagriež 1,5 cm biezās sloksnēs. Sakarsētā eļļā sagrieztās sloksnes vēlreiz cep, kamēr paliek stingras un kraukšķīgas.
  • Pagatavo mērci – zemenes, cukuru, ūdeni sablenderē. Bazilika lapas, pūdercukuru sablenderē.
  • Tad visu kārto uz šķīvja. Pasniedz ar sagatavotām mērcēm un saldējumu. Dekorē ar ogām, piparmētru, apelsīnu filejām.

 

Receptes autors:

Jānis Rozītis

Hotel Jūrmala Spa Šefpavārs

Pievienojiet komentāru